OpAmelandTrouwen.nl

Trouwen op Ameland is een feest maar de organisatie van dat feest is een hele klus. Daarom presenteren wij www.opAmelandTrouwen.nl.

Jaarlijks trouwen er tussen de vijftig en zeventig stellen van het vaste land op Ameland. Het lijkt op het eerste gezicht misschien niet veel maar denk eens aan de vrienden, kennissen en familieleden die worden uitgenodigd om aanwezig te zijn. Wat we hier uit op kunnen maken is dat er sprake is van een interessante markt die zich uitstrekt over meerdere branches op Ameland. De verblijfsrecreatie, bakkerijen, cateraars(toeleveranciers), trouwlocaties, cafés en restaurants etc. etc.

De stellen die op Ameland in het huwelijksbootje stappen zijn in de eerste instantie aangewezen op een oriëntatie op het internet. De benodigde informatie om het huwelijk te plannen is, indien aanwezig, niet altijd gemakkelijk te vinden. Wij hebben gemeend dat we de stellen die op Ameland willen trouwen het een stuk gemakkelijker kunnen maken. Het aanvragen van informatie of offertes doe je via “opAmelandTrouwen.nl”.

Hoe werkt het:

Vanwege het informatieve karakter van de website werken wij uitsluitend met advertorials, een advertorial is een tekst advertentie die qua opzet lijkt op een objectieve publicatie. Wij bieden iedere afnemer van advertentieruimte een eigen pagina aan voor de uiting van de producten en/of diensten die geleverd kunnen worden. U levert ons de tekst voor de pagina aan eventueel aangevuld met één of meerdere foto’s voor die wij bij de tekst zullen plaatsen. Wij dragen vervolgens volledige zorg voor een correcte plaatsing van uw advertorial op de voor u ingerichte pagina.

Kosten:

De standaard advertentiekosten voor het afnemen vaneen advertorial op een rubriekspagina bedragen € 50,- Per extra rubrieksvermelding brengen wij een bedrag van € 25,- in rekening
Bij plaatsing van uw advertentie in één of meer rubrieken plaatsen wij uw bedrijf of dienst gratis op de linkpagina.

Overeenkomst:

U gaat een overeenkomst aan met Ambla Initiatives de uitgever van opAmelandTrouwen.nl. De overeenkomst wordt afgesloten voor de duur van één jaar. Het abonnement op onze service wordt ieder jaar automatisch verlengd. De factuur wordt aan het begin van ieder kalenderjaar verstuurd aan de relaties van opAmelandTrouwen.nl.