Over ons

Trouwen op Ameland is een feest maar de organisatie van dat feest is een hele klus

Jaarlijks trouwen er tussen de vijftig en zeventig stellen van het vaste land op Ameland. Het lijkt op het eerste gezicht misschien niet veel maar denk eens aan de vrienden, kennissen en familieleden die worden uitgenodigd om aanwezig te zijn. Wat we hier uit op kunnen maken is dat er sprake is van een interessante markt die zich uitstrekt over meerdere branches op Ameland. De verblijfsrecreatie, bakkerijen, cateraars(toeleveranciers), trouwlocaties, cafés en restaurants etc. etc.

De stellen die op Ameland in het huwelijksbootje stappen zijn in de eerste instantie aangewezen op een oriëntatie op het internet. De benodigde informatie om het huwelijk te plannen is, indien aanwezig, niet altijd gemakkelijk te vinden. Wij hebben gemeend dat we de stellen die op Ameland willen trouwen het een stuk gemakkelijker kunnen maken. Het aanvragen van informatie of offertes doe je via “opAmelandTrouwen.nl”.

Wij wensen onze bezoekers alvast een fantastische bruiloft toe op Ameland en verwachten met onze website de planning van de Bruiloft een stuk eenvoudiger gemaakt te hebben!

Groeten Lars & Judith Visser

www.opAmelandTrouwen.nl