Groepsaccommodatie Ynsen Recreatie

boerderij_ynsen_3

 Aan de rand van het dorp Hollum vindt u ons idyllisch gelegen Groepsaccommodatie. Met vrij uitzicht over de weilanden en een royaal terrein met speeltoestellen voor de kinderen is onze Groepsaccommodatie een uitgelezen plek voor uw trouwfeest en verblijf van uw trouwgasten.  Groepsaccommodatie IJnsen kan onderdak bieden aan groepen van minimaal 20 tot maximaal 50 personen.

Ynsen recreatie is letterlijk gelegen tussen kroegen en kerken van het dorp Hollum. Op loopafstand vindt u de officiële trouwlocatie het cultuur-historisch museum ‘Sorgdrager’ en in de nabijheid van zo’n 2.5 kilometer zijn de officiële trouwlocaties de Vuurtoren van Hollum en Strandpaviljoen de Sunset gelegen.

Het groepsverblijf is perfect uitgerust met een professioneel ingerichte keuken voor de catering gelegen aan een ruime zaal waarin u uw trouwfeest kunt organiseren. Verzorging van ontbijt en/of diner is in overleg mogelijk, voor de liefhebbers is een barbecue beschikbaar. De slaapafdeling bestaat uit 9 slaapkamers met stapelbedden, bedlinnen kan via ons gehuurd worden. Er zijn 5 douches en 5 toiletten waarvan 1 geschikt is voor minder validen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Recreatieboerderij Ynsen

Piet en Sigrid Ynsen
Tel.: 0519-554152
Mobiel: 06-53259220
Oosterlaan 18
9161 AC Hollum Ameland




Naam :
Adres :
Postcode :
Plaats :
Telefoon :
E-mail * :
* verplicht
Bericht: