The Sunset

uw trouwdag op de mooiste locatie van Ameland!

strandpaviljoen_the_sunset1

Leuk dat u er voor gekozen heeft uw huwelijk op Ameland te voltrekken. Op de uiterste westpunt van Ameland vind u The Sunset, de meest populaire, officiële, trouwlocatie op Ameland!

Trouwen in een strandpaviljoen laat zich niet anders omschrijven dan een unieke belevenis. Stelt u zich eens voor: uw bruiloft op een romantische locatie aan zee! Het weidse uitzicht over het strand met aan de horizon Terschelling en de ondergaande zon, maakt deze prachtige locatie uitermate geschikt voor het ontvangen van uw gasten. The Sunset is al vele malen verkozen tot één van de mooiste strandpaviljoens van Nederland in verschillende strandtentverkiezingen.

Uiteraard kunt u, naast de huwelijksvoltrekking zelf, ook bij The Sunset terecht voor uw receptie, diner en/of feestavond. Alle benodigdheden voor bijvoorbeeld een band of dj zijn op de locatie aanwezig (licht, geluid, podium, etc.).

Vele bruidsparen zijn u voorgegaan en hebben The Sunset gekozen als locatie voor de mooiste dag van hun leven. Dit zult u merken aan de professionaliteit van de planning van uw bruiloft en de uitvoering daarvan. Rindert Meindertsma, de banqueting manager, is er om met u mee te denken en creatieve suggesties te geven voor een verrassende invulling van uw trouwdag.

Alles kan in The Sunset, in elke gewenste stijl en uitstraling. Kleinschalig intiem of groots en meeslepend. Precies zoals u het wenst.
The Sunset is een erg populaire trouwlocatie. Zorg er dan ook voor dat u er op tijd bij bent om teleurstellingen te voorkomen.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze website: www.thesunset.nl of neem vrijblijvend contact op met Rindert.

Rindert Meindertsma
0519 54 38 69
rindert@thesunset.nl
www.thesunset.nl