Strandpaviljoen `t Strandhuys

 

Aan het strand van Buren vindt u trouwlocatie strandpaviljoen `t Strandhuys.

Dit paviljoen bevindt zich tientallen meters van de duinkust en staat dus daadwerkelijk midden op het strand. Via een lange loopbrug flaneert u en uw gevolg naar de entree. In het paviljoen kunt u elkaar het jawoord geven met op de achtergrond het strand, de onstuimige Noordzee en de horizon.

Alle ingrediŽnten voor een unieke en romantische ceremonie zijn aanwezig. Naast de huwelijksvoltrekking zelf, kunt u bij `t Strandhuys terecht voor de volledige verzorging van uw Trouwdag. Het team van `t Strandhuys staat graag voor u klaar om uw huwelijk tot in de puntjes te regelen. 

Of het nu gaat om een receptie met hapjes en drankjes, een diner of een geheel verzorgde dag we doen het. We gaan samen met u als gast in gesprek om van hun feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Hierbij regelen we alles!! Koffie met gebak, hapjes, drankjes, diner of buffet, feestavond met livemuziek, optreden van eilander muziekgroepen, een kampvuur, speciale menuwensen, diŽten, aankleding van `t Strandhuys we organiseren het. Niets is onmogelijk is het devies!

U wilt uw bruiloft onbezorgd laten plannen op een toplocatie? Neem dan nu contact met ons op!

 

Ďt Strandhuys
Strandweg 100
9164 KA Buren Ameland
Tel:   0519-542554
b.g.g.: 0519-542156
strandhuys@kleinvaarwater.com

 
Naam :
Adres :
Postcode :
Plaats :
Telefoon :
E-mail * :
* verplicht
Bericht: