Op zijn boerenbest genieten van uw huwelijksdag?

Centraal gelegen in het historische hart van Ballum vindt u het stijlvol ingerichte Eetcafe de Boerderij, bij uitstek de locatie voor uw receptie, trouwfeest of diner.

Met ons klantgerichte ervaren team verzorgen wij uw trouwpartij op Ameland tot in de puntjes. Ook voor de catering van uw trouwpartij op locatie heeft Eetcafe de Boerderij de juiste kennis en ervaring. Het zal u daarom niet verbazen dat het team van Eetcafé de Boerderij al vele malen een positieve bijdrage heeft kunnen leveren aan bruiloften op Ameland. Uw wensen ten aanzien van uw receptie, trouwfeest en catering staan centraal. Indien gewenst ondersteunen Eetcafe de Boerderij u graag met leuke ideeën en suggesties om uw mooiste dag onvergetelijk te maken.

Met zijn ruime indeling met 90 zitplaatsen en een royaal terras van 100 zitplaatsen is Eetcafe de Boerderij uitermate geschikt voor grote groepen.

Zoekt u een mooie en bijzondere locatie voor uw receptie, diner en/of trouwfeest neem dan vrijblijvend contact op met Fabian Kock of stap eens binnen bij Eetcafe de Boerderij.

Eetcafé De Boerderij
Camminghastraat 22
9162 EM Ballum    
T:     +31 (0)519 55 42 14 
Naam :
Adres :
Postcode :
Plaats :
Telefoon :
E-mail * :
* verplicht
Bericht: