Een onvergetelijk Trouwfeest viert u  bij de Witte Reep op Ameland.

Maak uw trouwdag extra bijzonder en vier uw trouwfeest bijde Witte Reep. Een gastvrij, en kindvriendelijk groepsverblijf midden in hetAmelander landschap op loopafstand van Amelander natuurgebied de Lange Dunen.  Een uitermate geschikte locatie voortrouwfeesten en het verblijf van de genodigde gasten op uw huwelijksdag.

Voor trouwfeesten van 30 tot 100 personen kunt u gebruikmaken van de mooie tenttipi. Met de tentipi tent creëert u een origineel feestmet een unieke romantische sfeer.  Dankzijde natuurlijke ligging in en het ruim opgezette terrein valt er voor kinderengenoeg te ontdekken en staat de Witte Reep garant voor uren vertier. De tentipistaat op 35 mtr afstand van het groepsverblijf. Dit is natuurlijk erg praktischvoor gasten met kleine kinderen. U bent en blijft de hele avond vlakbij terwijlde allerkleinsten al lekker slapen.

Na diverse geslaagde trouwfeesten hebben de eigenaren van deWitte Reep meer dan voldoende ervaring opgedaan om uw feest extra bijzonder temaken. Walraven Hofker is u dan ook graag van dienst voor bij het advies enorganisatie van overige aspecten zoals catering, bruidsfotografie, decoratie etcetera.

Bij de Witte Reep bent u van harte welkom voor eenvrijblijvende offerte of een rondleiding. Bel of mail gerust voor een afspraak.

Wij wensen u alvast een fantastische bruiloft toe opAmeland!

"De Witte Reep"
P. Miedeweg 2a
9161 CK Hollum

Contactpersoon: Walraven Hofker
Mobiel: +31 (0)6 83658367
Tel.: +31 (0)519-554380
Fax: +31 (0)519-554522
E-Mail: info@dewittereep.nl
www.dewittereep.nl