Vakantiepark Boomhiemke & Eetcafé Duvelshoek

vakantiepark_boomhiemkeU bent van plan op Ameland te Trouwen en zoekt nog een mooie locatie vooruw receptie of trouwfeest? Dan kunt u zeker het idyllisch gelegen Boomhiemke overwegen.

Gelegen aan de voet van Hollumer duinen naast natuurgebied de Jan Roepesheide ligt vakantiepark Boomhiemke. Een uitstekende locatie voor uw receptie, diner en/of feestavond. Bij Boomhiemke wordt het een feest om nooit meer te vergeten. Groepen tot circa 200 personen bezorgen wij een fantastische dag of avond.

Ook voor het onderkomen van het bruidspaar en bruidsgasten is Boomhiemke u graag van dienst, met zijn tweehonderd Bungalows en chalets is Boomhiemke de ideale plek om samen met uw gasten te genieten van uw huwelijksvoltrekking op Ameland.

Onze romantische "Bornrif Cottages" zijn speciaal ingericht voor een romantisch weekendje met zn tweetjes: een lekker bubbelbad, heerlijke boxspringbedden en vrijgelegen midden in de duinen. Heerlijk ontspannen na uw huwelijksdag doet u in het meest luxe sauna- en beautyresort van de wadden "SpAmeland". In een omgeving van strand, duinen en groen biedt SpAmeland u alle gelegenheid tot weelderig genieten.

Uw feest viert u zoals u dat wilt. Het team van Boomhiemke denkt graag met u mee om uw wens te vertalen naar een fantastisch feest.

Voor meer informatie, offertes en reserveringen kunt u telefonisch of via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

 

Vakantiepark Boomhiemke
Jan Roepespad 4
9161 EE HOLLUM AMELAND
Telefoon: 0519 - 554052
www.boomhiemke.nl

Naam :
Adres :
Postcode :
Plaats :
Telefoon :
E-mail * :
* verplicht
Bericht: